Juha od cikle by Boban restoran

Volim ciklu, ponajviše kao zimnicu, ukiseljenu. Međutim, nakon što sam na instagramu vidjela juhu od baby cikle, prihvatila sam to kao osobni poziv za degustaciju 🙂 i nisam se prevarila! Juha je bila savršeni spoj kremoznosti i blage slatkoće koju cikla daje. Svakom žlicom sam osjetila kako mi juha smanjuje razinu kolesterola (nije da ga imam, ali to cikla radi 😉 guglaj i uvjeri se!).

Naravno, nisam došla samo zbog juhe 🙂 sljedeće što sam probala su crni rezanci sa hobotnicom. Tjestenina savršeno skuhana, hobotnica se topi u ustima, a kombinacija okusa budi ljetna sjećanja.

I za kraj, slatko!
Teško je bilo odlučiti se za jedan desert pa smo uzeli poslasticu za dvoje. Moram priznati kako je vrlo simpatično servirano. Bio je tu tiramisu, brownie, prhki keks sa bademima, te svježe voće. Idealni mali slatki zalogaji za kraj jedne poslovne večere.

Ono što me najviše iznenadilo, u pozitivnom smislu, je profesionalnost osoblja te brojnost istih. Dugo nisam vidjela toliko konobara u jednoj smjeni, a da nije vikend ili posebna prigoda. Zbilja rade posao jako profesionalno.

Sve u svemu jako sam zadovoljna i definitivno se vraćam ponovno.

Ako do sada niste biti u Boban restoranu, toplo preporučam, počastite svoje nepce! A do tada pratite na društvenim mrežama što sve fino pripremaju!

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *