Gourmandise

Od kako sam uopće počela razmišljati o blogu, razmišljala sam i o ovome postu jer ova priča ima utjecaja na pokretanje bloga i ostvarivanja moje želje.

Predstavljam Vam Gourmandise tvrtku, mali tim koji radi čudesne stvari u svom #gourmandise_lab-u. Prvi doticaj sa njima bio je potpuno poslovne prirode, a ni na kraj pameti mi nije bilo kako ću uživati u njihovim slatkim čarolijama. Gourmandise i njihova predvodnica Nataliya, održavaju razne tečaje za amatere i profesionalce, dvo-mjesečne slastičarske tečaje te master-classove gdje ugošćuju prave svjetske face slastičarstva!

Poslovno sam prisustvovala nekim master-classovima svjetskih slastičara, a i privatno sam pohađala par tečaja, poput "Svijet makaronsa" i "Moderni tartovi". Profesionalnost, visoka kvaliteta, osobni pristup i edukacija su riječi kako opisati svaki njihov event. Bilo da ste potpuni amater, ili da ste profesionalac, jednako će se prema vama odnositi te će ispuniti i najzahtjevnija očekivanja.

Moram priznati da sam bila poprilično nervozna kada sam odlučila otići na prvi master-class jer iako je tečaj za amatere, osjećaš se barem malo neugodno u skupini nepoznatih ljudi, a povrh svega, odlučila sam se na tečaj makaronsa prema kojima sam imala ogromnu predrasudu!

Nestala je i predrasuda i neugoda! Makaronsi nisu uopće teški za napraviti (treba prakse kao i u svemu (da, trebao mi je tečaj da to shvatim!)), a neugoda je nestala u prvih 5 minuta uz pomoć ugodne atmosfere koju cijeli tim stvara. Tih par sati provedenih miješajući, spajajući, slušajući i isprobavajući je prošlo tako brzo za nepovjerovati, a nakon toga si bogatiji neprocjenjivo.

Stoga se nemoj iznenaditi ako svako malo vidiš neki post ili fotografiju s jednih od tečaja jer ja ću se definitivno vraćati i vraćati u gourmandise_lab. A tebe ako put dovede do Zagreba, i imaš vremena i volje za naučiti nešto novo po pristupačnoj cijeni (stvarno pristupačna cijena s obzirom na naučeno i još doma nosiš kutiju deserata koje si upravo naučio/la raditi!), svakako svrati do njih, ne ćeš požaliti!

Ako ne vjeruješ meni, posjeti njihov web ili Facebook stranicu, pogledaj sva ta sretna i nasmijana lica, i neka ti prorade senzori za slatko koji će te natjerati da dođeš u Gourmandise!

Tko zna, možda se i upoznamo na jednom od tečajeva 🙂 ako se ne vidimo tamo, slobodno mi javi svoje dojmove.

 

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *