Keep calm, I will be back!Već neko vrijeme odgađam objavu ovog posta u nadi da će se nešto promijeniti, međutim, da se više ne lažem, došlo je vrijeme objašnjenja.

Trudna sam 🙂 i to je odlično! Naša velika želja se ostvarila, slučajno, ali se ostvarila. Turbulencija emocija, hormona, smjeha i suza, novog (drugog) stanja, uzrokovala je moj totalan gubitak inspiracije i želje za kuhanjem.

Samim time ovaj post je u kategoriji Gastrofa jer za mene je to veliki šok. Da, čuješ svakakve priče o trudnoći, promjenama, čudnim prehrambenim potrebama, ali ne, mislila sam u sebi, to se meni neće dogoditi. I jedna stvar se nije dogodila (za sada), nemam porive za kiselim krastavcima namazanim Lino Ladom (samo primjer onoga što sam čula), ali isto tako nemam onaj svoj stari apetit za hranom, kuhanjem i probavanjem različitih okusa. Što je rezultiralo podužom pauzom moje aktivnosti (bolje rečeno neaktivnosti) na blogu.

Pored svega toga, pojavio mi se i gestacijski dijabetes kao šlag na kraju moje kulinarske borbe. Ali, nije tako strašno kako se na prvu čini. Gestacijskim dijabetesom pozabavit ću se drugom prilikom, a za sada toliko.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *